hamburger magGlass
xmenuclose


זה לא סוויד וזה לא ואקום אבל בכל זאת בישלתי בשקית

כבר כמה חודשים שאני זומם לעשות משהו ולעשות ניסוי במטבח אלא שבכל פעם אני דוחה למחר ולמחרתיים.
השבוע כבר אמרתי נואש. לפני מספר כשבועיים פרסמה הילה הלפרט במדורה סיר הסירים בעיתון ישראל היום כתבה רחבה על בישול בוואקום – הסוויד.  (מוסף שישבת עמודים 66-67)
הכתבה היתה מקיפה וכללה את כל הפרטים הדרושים אודות "בישול בשקית" בשיטת הסוויד (ביבוא של יאיר פיינברג – פיינקוק) וגם בישול בשקית קוקי שעושה לאחרונה קמבאק די מעניין. בסופו של דבר, המתכונים היו מתכוני קוקי בתנור ולא בשיטת הסוויד אבל הכתבה היא שנתנה את הדחף לניסוי.
את הסוויד אני מכיר היטב. השתמשתי בו מספר פעמים וטעמתי בהזדמנויות רבות סוגים שונים של טעמים. אחד היתרונות בבישול בוואקום הוא שהנתח מתבשל בתוך עצמו בתוך השקית ואינו מאבד נוזלים אלא הם נשארים אגורים בפנים. אני עדיין מייחל ליום שיהיה לי סוויד משלי אלא שבנתיים חיפשתי דרך עממית יותר, בטח גם לא מקצועית ומדעית.
וכך נרקמה המזימה: לעשות סוויד בייתי עם האמצעים הקיימים.

פוסט מתוך ביסטייל- גם ביס וגם בסטייל

לכתבה המלאה לחץ כאן

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה