hamburger magGlass
xmenuclose


אווז בלחץ: להכין בבית חזה אווז בתפוזים בטכניקת ואקום

טיגון ובישול ממושך הורסים את הערכים התזונתיים של המזון. הבישול המהיר והמדוייק בוואקום תופס תאוצה וכבר המציאו את המכונה למשתמש הביתי. איך זה נראה ומרגיש. צילום: יוגב אטיאס ודודי ויזגאן עריכת וידאו: ליאת מיכאלוב

שף יאיר פיינברג מדגים הכנה של חזה אווז ברוטב תפוזים עם המכונה החדשה לבישול ביתי בוואקום. אחרי ששפים בולטים בארץ ובעולם החלו להשתמש בשיטת הבישול בואקום פותחה גם המכונה לשימוש הביתי .

כתבה מתוך סגנון אוכל nrg

לכתבה המלאה לחץ כאן

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה