hamburger magGlass
xmenuclose


אומרים שיהיה פה שמח

מכשיר אחד שטוחן, קוצץ, שוקל, מקציף, מרסק, מטגן, מבשל ובסוף גם מתנקה מעצמו כמעט לבד. נשמע כמו חלום? יש מכשיר כזה. על מכשירים חדשניים לבישול קל יותר

מיינו לעצמכם עולם שבו כדי לבשל ארוחה מספיק לזרוק את המרכיבים לקערה, ללחוץ על כפתור ו… voila. או עולם שבו כדי לבשל ארוחת שבת אפשר להכניס ביום שישי בשר וירקות לשקית, להפעיל מתג ולמחרת האוכל מוכן להגשה חם, טרי ומושלם. נשמע כמו מסע בדיוני? אולי, אך העובדות אומרות אחרת. תרמומיקס וסו-ויד (בצרפתית Sous Vide פירושו "בוואקום") סופרם, המוכר יותר כמכשיר לבישול בוואקום, עושים מהמטבח הביתי אדם ביוני: טוב יותר, חזק יותר, מהיר (ויעיל) יותר. >>

כתבתה של שרון בן דוד, דרך האוכל עיתון את

 

לכתבה המלאה לחץ כאן

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה