hamburger magGlass
xmenuclose


הלבן של העין
עזבו אתכם מביצה עין וסלט קצוץ.

השף יאיר פיינברג נותן מתכונים לבראנץ' מפנק שתוכלו להכין בקלות

מהלך החודשים הקרובים מיטב השפים יתארחו בעמוד של וואלה! אוכל בפייסבוק וישתפו במתכונים האהובים עליהם ובסודות הבישול והאפייה שלהם, שיתפרסמו גם כאן, בוואלה! אוכל.

השף הראשון הוא יאיר פיינברג שנותן לנו מתכונים וטיפים לבישול. אם אחרי קריאת המתכונים תיתקלו בשאלות, הכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו ויאיר יהיה שם כדי להפוך את חוויית הבישול לפשוטה וקלה יותר.

יאיר פיינברג הוא שף מסעדת Chez Eugene במצפה רמון והבעלים של חברת Fein Cook המקדמת שיטות בישול מודרניות במטבח הביתי והמקצועי. יאיר הוא בוגר מגמת ניהול ואמנות הבישול של בית–הספר לקולינריה של פול בוקוז (Institute Paul Bocuse). בתום לימודיו עבד חמש שנים במסעדות גורמה בצרפת ובאיטליה.

מתוך כתבה של וואלה אוכל

לכתבה המלאה לחץ כאן

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה