hamburger magGlass
xmenuclose


השף יאיר פיינברג מציג: ואקום להמונים

ארבעה ימים בשבוע יאיר פיינברג מבשל במסעדת גורמה במצפה רמון, בשאר ימי השבוע הוא מנסה לשכנע את הישראלים לשדרג את כלי המטבח ולשנות את גישתם כלפי בישול

יאיר פיינברג היה רוצה שאנשים לא יעשו עניין מאוכל, בוודאי לא מבישול. זו הצהרה מפתיעה, כמעט חתרנית, לנוכח ההתמכרות הכללית להתפלספות על אוכל, ראו "מאסטר שף". כשנדיבותה של העגבנייה וזעקתה של הפטרוזיליה עולות מכל עבר, מרענן לשמוע שף אומר שבישול הוא בעצם עניין פשוט למדי.

 

כתבתה של מיכל פלטי מתוך גלריה- הארץ

לכתבה המלאה לחץ כאן

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה