hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

בישול בוואקום – סדנה למתקדמים

סדנת בישול בוואקום למתקדמים

כיצד משלבים בישול בוואקום עם שיטות בישול משלימות?

כיצד משלבים בישול בוואקום עם עישון?

שיטות שונות לעישון בשרים ודגים:

  • עישון קר
  • עישון חם
  • עישון בעזרת מלח עשן
  • עישון בעזרת אקדח עשן

כיצד מבשלים בוואקום בתבניות וצנצנות?

כיצד מבשלים עם נוזלים בוואקום?

כיצד משיגים תהליכי מאייארד בבישול בוואקום?

נבשל ונטעם:

גראבדלקס סלמון כבוש בוואקום עם מלח עשן

פסטרמה הודו מושרה בתמלחת SousVide

פסטרמה הודו SousVide מעושנת בעזרת אקדח עשן

קורנדביף בקר SousVide כבוש מוגש עם סלט קולסלאו

שוקרוט גארני SousVide בבישול איטי עם מלח עשן

צנצנת פטה כבד עוף SousVide מוגש עם בצל כבוש SousVide

טרין ברוסט טלה SousVide

חזה אווז SousVide מעושן מוגש עם פירה ושום קונפי

פנה-קוטה קוקוס  SousVideעם קולי גזרים SousVide מתוק

משך המפגש כשלוש שעות

**רישום לסדנה זו אפשרי רק לבוגרי סדנת היכרות עם שיטת הבישול בוואקום.

סטודיו FeinCook, בית פנרמה, קומה 6, סטודיו 633. דרך בן צבי 84, תל-אביב.

17/06/2019 יום שני  | 17:00 | 250 ש"ח |  הזמנות 077-7107744.
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה