hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

יסודות שיטת הבישול בוואקום

סדנת היכרות עם שיטת הבישול בוואקום

מהי שיטת הבישול בוואקום?
מהו הציוד הדרוש על מנת לבשל בוואקום?
בישול בוואקום, שלב אחר שלב:

  • זמן פוגש טמפרטורה
  • איך אורזים חומר גלם בעזרת מכונת וואקום?
  • כיצד עובדים עם CIRCU או אמבט בישול?
  • מדוע ואיך משתמשים במים כמדיום לבישול?
  • מהן מגבלות נפח כלי הבישול?
  • כיצד מתכננים וכיצד מבשלים בוואקום?
  • כיצד בוחרים טמפרטורה בישול אידאלית לכל חומר גלם?

כיצד מגישים מזון שבושל בוואקום?

  • שיטות בישול משלימות לשיטת הבישול בוואקום
  • קירור, הקפאה וחימום חוזר של מוצרים מבושלים בוואקום
  • אורך חיי מדף של מוצרים מבושלים בוואקום
  • בישול בוואקום של מוצרים קפואים לא מופשרים
  • יתרונות הבישול בוואקום במטבח הביתי

נבשל ונטעם:

פסטרמה של חזה עוף SousVide בתוספת מיונז טבעוני

קרפצ'ו סלק SousVide

פילה סלמון SousVide מוגשים עם תפו"א SousVide צלויים

אסאדו צ'ילי מתוק SousVide

רוסטביף סינטה SousVide

פרגיות בתיבול שווארמה SousVide

סורבה פירות קפואים מוגש עם תפוחי-עץ  SousVide

משך המפגש כשלוש שעות

סטודיו FeinCook, בית פנרמה, קומה 6, סטודיו 633. דרך בן צבי 84, תל-אביב.

 

21/02/2019 יום חמישי | 18:00 | 250 ש"ח |  הזמנות 077-7107744.
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה