hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

Meatcurator – האיש שפיצח את אינסטגרם

ראובן מייסלוס, בלוגר קולינריה בהווה ואיש היי-טק בעבר,

עשה את הבלתי יאמן והגשים את חלומו – לעזוב את המשרד והעניבות לטובת גרילים, מעשנות והמון בשר.

 

יחד עם אישתו מצלם ומעלה בלוג אוכל מגרה במיוחד לעמוד האינסטגרם המצליח שלו אחריו עוקבים למעלה מ-300 אלף אנשים,

ואנו שמחים לארח את ראובן בסטודיו FeinCook למפגש מסקרן במיוחד.

 

נשמע ממנו על מסעו המרתק מתחילת דרכו למעמדו כיום כמשפיען מוביל.

נקבל טיפים לצילום אוכל, עם דגש על אינסטגרם.

נשמע מראובן תובנות על מאחורי הקלעים של עולם האינסטגרם, ונקבל טיפים לצבירת עוקבים.

נכין יחד איתו בסדנה מנות מבריקות ומהירות, עם טיפים בנושא פלייטינג שמצטלם היטב לרשתות החברתיות.

נצלה סטייקים, המבורגרים, בשרים מעושנים ועוד.

  • הסדנה היא סדנת צפייה (לא פעילה)
  • לא ניתן להירשם בשוברי סדנאות

משך המפגש כארבע שעות/ 290 ₪ / רישום למפגש בטלפון 7107744- 077

סטודיו FeinCook, בית פנרמה, קומה 6, סטודיו 633. דרך בן צבי 84, תל-אביב.

 

31/03/2019 יום ראשון  | 18:00 | 290 ש"ח  |  הזמנות 077-7107744.
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה