hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

All About COMFORT FOOD

All About COMFORT FOOD

מפגש קולינרי מרתק עם ד"ר אלחנדרו מערבי, קרן קורלי, וד"ר אילת ברק

קרן קורלי, בעלת חברת המחקר New Sense Research,

ד"ר אילת ברק, מפתחת וחוקרת את השילוב של בישול וטיפול,

וד"ר מערבי, טכנולוג מזון בכיר,

מתארחים בסטודיו FeinCook בניסיון לפצח את המושג Comfort Food.

יחד איתם נבדוק האם ניתן ליצור נוסחה המגדירה מזון מנחם,

ונבין האם ניתן לתרגם נוסחה זו לייצור תעשייתי.

את המפגש ילוו טעימות מעניינות שיעוררו את בלוטות הנוסטלגיה שלכם.

 

נלמד יחד:

מתי נוצר המושג Comfort Food ומה הוא מתאר?

כיצד ומתי מתגבשת במהלך התפתחות האדם התפישה לגבי מזון מנחם?

האם מזון מנחם הוא מזון המזוהה באופן אחיד בקרב בני אדם שונים?

מתי ולמה אנו צורכים מזון המוגדר כמזון מנחם?

האם ניתן לצפות או לתעד את השפעתו של מזון מנחם?

כיצד מתפתח מנגנון הקשר בין אוכל לוויסות חרדה בשלב הינקות?

כיצד הופכים מאכלים שונים כגורמים מתווכים של שיח רגשי בשלב הילדות הצעירה?

האם שף יכול לבשל מזון מנחם?

האם ניתן לגבש נוסחת ייצור להכנת מזון מנחם תעשייתי?

משך המפגש כשלוש שעות/ 18:00 בערב / 180 ₪ /

רישום למפגש בטלפון 7107744- 077

20/02/2019 יום רביעי  | 18:00 | 180 ש"ח |  הזמנות 077-7107744.
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה