hamburger magGlass
xmenuclose

 

בית FeinCook
Culinary Excellence  – הבחירה של המקצוענים

פתרונות חכמים למטבח המודרני

חברת ,FeinCook בית לחדשנות קולינרית, פועלת משנת 2007 ומתמחה במתן פתרונות חכמים למטבח.
החברה הוקמה על ידי שף יאיר פיינברג ואלי הופנר, המובילים אותה יחד עם צוות אנשי שירות ומכירות, שפים מקצועיים וטכנולוגי מזון מהמצטיינים בישראל.

פיתוחי מוצרים

פיתוחי מוצרים שנועדו להעשיר ולהעצים את יכולותיו של הבשלן החובב והמקצועי ולהשיג באמצעותם תוצאות מרשימות פעם אחר פעם.

יבוא, פיתוח ושיווק

ייבוא, פיתוח ושיווק בלעדי של מכשירים וטכניקות בישול מהמתקדמים בעולם כגון
Thermomix TM5,Sous Vide Supreme, FeinCooker, PacoJet, CIRCU FeinChef  ונוספים.

הדרכות וסדנאות

הדרכות וסדנאות בישול ואפייה ייחודיים, ייעוץ קולינרי, פיתוחי קונספט מקוריים
וליווי הקמת בתי עסק ומסעדות.

קצת על הצוות

יאיר פיינברג – שף, מנכ”ל ובעלים

שף ויזם קולינרי, מנכ”ל משותף של בית FeinCook.
יאיר הוא בוגר מגמת בישול וניהול של “בית הספר לקולינריה
של פול בוקוז” בצרפת (Institute Paul Bocuse).
עם סיום לימודיו בישל במשך שנים רבות במסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן בפריז, פרובנס וטוסקנה.
בשנים שלאחר שובו לארץ עסק בייעוץ קולינרי לשוק המקצועי, בהפקת אירועי רמה ובהוראת בישול בבתי הספר המובילים בארץ.
בשנת 2005 הקים יאיר את בית FeinCook העוסק באיתור טכנולוגיות ושיטות בישול מתקדמות, בייבוא מכשור מתקדם למטבח הפרטי והמוסדי ובמתן ייעוץ קולינרי. 

אלי הופנר – מנהל שיווק ובעלים

שף בהכשרתו, מנהל שיווק ופיתוח תוכן, ומנכ”ל משותף של בית FeinCook.
אלי הוא בוגר המחלקה הדיגיטלית בבית הספר לאמנות “קמרה אובסקורה” בתל-אביב משנת 2001.
את רזי הבישול למד תוך עבודה בעסקי המזון המשפחתיים של הוריו, ושימש שנים ארוכות כטבח ושף של מסעדות שונות בתל אביב ובירושלים.
מתמחה בפיתוח תוכן קולינרי עבור תכניות בישול בטלוויזיה, הפקת ספרי בישול ומתכונאות,כתיבה למגזינים גסטרונומיים מהמובילים בישראל וניהול הפקות תוכן קולינריות שונות.
בעל ניסיון רב והיכרות עם קהל חובבי הבישול, פיתוח סדנאות בישול, מתכונאות והדרכות לקהל הבשלנים המקצועיים. 

רותי ברמי – מנהלת אדמיניסטרטיבית

שנים רבות שילבה בין אדמיניסטרציה לעולם הרוח.
למדה קורסים רבים העוסקים בשימוש בכפות ידיים אך מעולם לא נכנסה למטבח.
הגיעה לפיינקוק לפני למעלה מ-4 שנים ללא ידע בבישול והיום תמצא אותה סקרנית לגבי עולם הקולינריה.
אפילו החלה ללמוד קורס בישול לחובבים וגם יש ברשותה סכין שפים איכותי.

אנדרס וולושין – שף

אנדרס עלה מארגנטינה בשנת 2001.
הוא שירת בעתודת עולים ככלכלן בחה”י, ולמד כלכלה והיסטוריה
באוניברסיטה העברית.
במהלך לימודיו עבד כטבח במסעדות בבאר שבע וירושלים, ולאחריהם בחר במקצוע הטבחות כקריירה.
אנדרס בישל ב”שרקוטרי” של וינס מוסטר במשך 4 שנים,
ושימש לאחר מכן כסו-שף במסעדת “הרברט סמואל” במשך שלוש שנים.

בין לקוחותינו

בין לקוחותינו תמצאו חברות מזון מובילות, רשתות מזון גדולות, בתי מלון, חברות קייטרינג, מסעדות, קונדיטוריות בתי קפה וקהל לקוחות פרטי הנהנים מיתרונות הידע והשירות שלנו.

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה