hamburger magGlass
xmenuclose

ניסיון 2

FeinCook – לבשל כמו שחלמתם

חברת FeinCook, בית לחדשנות קולינרית, פועלת משנת 2007 ומתמחה בייבוא ופיתוח מוצרים חכמים למטבח הביתי והמקצועי.
אנו המפיצים והיבואנים הבלעדיים של מכשירי בישול חדשניים כגון SousVide Supreme ,Thermomix, Fast&Crust, PacoJet ועוד.
מכשירים אלו מציעים למקצוענים ולחובבי הבישול יתרונות רבים ודרך לעשייה קולינרית איכותית ופשוטה לביצוע.
בנוסף, אנו מציעים לשוק המקצועי שירותי ייעוץ קולינרי, פיתוח מתכונים ומוצרים, הדרכות חדשנות וסדנאות בישול ייחודיות.

בין לקוחותינו תמצאו חברות מזון גדולות, רשתות מזון מובילות, בתי מלון, חברות קייטרינג, קונדיטוריות, מסעדות, בתי קפה וקהל לקוחות פרטיים הנהנים מיתרונות הידע והשירות שלנו.
אנו מפעילים מערך הפצה, הדרכה ושירותים טכניים ללקוחותינו באמצעות בעלי מקצוע מיומנים בתחומם.
אנו מזמינים אתכם לקחת חלק בחגיגה.

מי אנחנו?

יאיר פיינברג – שף, מנכ”ל ובעלים

שף ויזם קולינרי, מנכ”ל משותף של בית FeinCook.
יאיר הוא בוגר מגמת בישול וניהול של “בית הספר לקולינריה של פול בוקוז” בצרפת (Institute Paul Bocuse).
עם סיום לימודיו בישל במשך שנים רבות במסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן בפריז, פרובנס וטוסקנה.
בשנים שלאחר שובו לארץ עסק בייעוץ קולינרי לשוק המקצועי, בהפקת אירועי גורמה ובהוראת בישול בבתי הספר המובילים בארץ.
בשנת 2005 הקים יאיר את בית FeinCook העוסק באיתור טכנולוגיות ושיטות בישול מתקדמות, בייבוא מכשור מתקדם למטבח הפרטי והמוסדי ובמתן ייעוץ קולינרי. 

אלי הופנר – מנהל שיווק ובעלים

שף בהכשרתו, מנהל שיווק ופיתוח תוכן, ומנכ”ל משותף של בית FeinCook.
אלי הוא בוגר המחלקה הדיגיטלית בבית הספר לאמנות “קמרה אובסקורה” בתל-אביב משנת 2001.
את רזי הבישול למד תוך עבודה בעסקי המזון המשפחתיים של הוריו, ושימש שנים ארוכות כטבח ושף של מסעדות שונות בתל אביב ובירושלים.
מתמחה בפיתוח תוכן קולינרי עבור תכניות בישול בטלוויזיה, הפקת ספרי בישול ומתכונאות,כתיבה למגזינים גסטרונומיים מהמובילים בישראל וניהול הפקות תוכן קולינריות שונות.
בעל ניסיון רב והיכרות עם קהל חובבי הבישול, פיתוח סדנאות בישול, מתכונאות והדרכות לקהל הבשלנים המקצועיים. 

מורן רבזין – מנהל מערך מכירות

מנהל מערך המכירות של חברת FeinCook.
בעל ניסיון של 12 שנים בניהול תחום מכירות במגזרים שונים בעולמותb2c  ו-b2b .
בעל תואר ראשון במנהל עסקים ושיווק.
בוגר תנועת הצופים (ועד היום חוטא בהדרכות מדי פעם).
חובב מסעדות מושבע.
מאמין בלב שלם שגם אתם יכולים לבשל בדיוק כמו שחלמתם.

רותי ברמי – מנהלת אדמיניסטרטיבית

שנים רבות שילבה בין אדמיניסטרציה לעולם הרוח.
למדה קורסים רבים העוסקים בשימוש בכפות ידיים אך מעולם לא נכנסה למטבח.
הגיעה לפיינקוק לפני למעלה מ-4 שנים ללא ידע בבישול והיום תמצא אותה סקרנית לגבי עולם הקולינריה.
אפילו החלה ללמוד קורס בישול לחובבים וגם יש ברשותה סכין שפים איכותי.

מיכל אביתר – שפית קונדיטורית ומעצבת תעשייתית

לאחר שסיימה מיכל את לימודי קונדיטאות ב”דן גורמה”, עבדה כשף קונדיטורית ברשת מסעדות ממה-פו בקונמינג, סין.
בהמשך, עבדה כטבחית במסעדות “אדום” ו”לבן” בירושלים.
מיכל היא בוגרת מצטיינת של המחלקה לעיצוב תעשייתי בבצלאל.
יזמה פרויקטים העוסקים בעיצוב אוכל שהוצגו בארץ ובעולם,
והייתה שותפה בפרויקט המנופחים שהוצג בשבוע העיצוב בירושלים, בפסטיבל אוכל בקייב
ובמופע Eat roses שהוצג בפסטיבל הפרפורמנס בפראג.

אנדרס וולושין – שף

אנדרס עלה מארגנטינה בשנת 2001.
הוא שירת בעתודת עולים ככלכלן בחה”י, ולמד כלכלה והיסטוריה באוניברסיטה העברית.
במהלך לימודיו עבד כטבח במסעדות בבאר שבע וירושלים, ולאחריהם בחר במקצוע הטבחות כקריירה.
אנדרס בישל ב”שרקוטרי” של וינס מוסטר במשך 4 שנים,
ושימש לאחר מכן כסו-שף במסעדת “הרברט סמואל” במשך שלוש שנים.

סתיו נווה – שפית

סתיו החלה את דרכה בבית הספר לבישול “טעמים” ו”אסטלה – כיתת אמן לקונדיטוריה” שם נחשפה לעולם הקולינריה המרתק.
בהמשך התמחתה במסעדות ומוסדות קולינריים כמו “אדום”, “כתית”, “מול-ים”, “ארקדיה”, ו”המטבח של רמה”.
בנוסף עבדה סתיו מסעדות ברמה הגבוה והמקצועית ביותר בניו-יורק, לרבות מסעדה בעלת שני כוכבי משלין.
בשנת 2009 זכתה בתואר “אלופת מסדר אבירי הגריל” לשפים צעירים.
ב-FeinCook מצאה נווה בית חם ומקצועי לפיתוח עצמי ומקום בו היא יכולה לחלוק מהמידע הרב שצברה עם קהל הבשלנים.
כיום, יוזמת נווה פרויקט ייחודי ומעניין המיועד לאנשי מקצוע אך גם לחובבי הבישול.

פאולה גיסר – טכנולוגית מזון ושפית

פאולה עלתה לישראל מארגנטינה בשנת 2016.
כבר מגיל העשרה התעניינה בגסטרונומיה ומדע וזו הסיבה שבגללה נרשמה ללימודי מדע וטכנולוגית מזון באוניברסיטת בואנוס איירס, שבמהלכם ולאחריהם עבדה במסעדות, בתי מלון ומפעלי מזון.
לאחר סיום לימודיה, התחלה להעביר שיעורי טכנולוגית מזון באחד המוסדות הקולינריים המובילים בבואנוס איירס.
במהלך הזמן גברה סקרנותה לגבי הכימיה של המזון ובשנים האחרונות השלימה קורסים רבים במדע המזון.
האופי הסקרני שלה השפיע גם על הבחירה שהביאה אותה בסופו של דבר לישראל.

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה