hamburger magGlass
xmenuclose
הוראות שימוש Fust&Crust

רגע לפני שאתם רצים למטבח רצינו לאחל לכם אפייה מהנה ולספר לכם כיצד להשתמש ב-Fast&Crust,משטח האפייה המהפכני מבית FeinCook.

תתחדשו!

כאשר תשלפו מהקרטון את Fast&Crust ודאי תשימו לב כי הוא עטוף בנייר משומן. הנייר משומן בשמן קנולה כשר למהדרין ונועד להגן מפני חלודה.
תוכלו להשתמש שוב בנייר המשומן לאחסון.
בנוסף, תוכלו להבחין כי יתכן וקיימות נקודות חלודה על שטח הפנים ושינויים בגוון הפלדה. אל דאגה! שינוים אלו אינם פגם והם מעידים על איכות הפלדה ועל היותה טבעית ובלתי מעובדת.
שלפו את Fast&Crust מהנייר ואתם מוכנים להתחיל לאפות!

הכנה לאפייה עם Fast&Crust 

  1. הניחו את רשת התנור שלכם בשליש העליון של התנור.
  2. חממו את התנור עד שיגיע לחום מקסימלי, הניחו מעל לרשת התנור את Fast&Crust וחממו למשך 40 דקות.
  3. Fast&Crust יעלה עשן וישחיר וזה בסדר! כך תדעו כי הוא מוכן לעבודה.
  4. כבו את התנור והמתינו לפחות שעה עד ש- Fast&Crust יהיה קר לחלוטין.
    שימו לב!!! Fast&Crust יהיה חם מאד ואין לגעת בו עד שהוא קר לחלוטין.
  5. בסיום התהליך Fast&Crust ישחיר באופן טבעי וזה בסדר.
  6. הכנה זו צריך לבצע פעם אחת בלבד וכל עוד Fast&Crust לא בא במגע עם מים.

אפייה עם Fast&Crust

  1. הניחו את רשת התנור שלכם בשליש העליון של התנור והניחו מעליה את Fast&Crust.
  2. חממו את התנור לחום מקסימלי במצב חום עליון ותחתון בשילוב פונקציית טורבו למשך 40 דקות.
  3. הניחו את הבצק על נייר אפייה או מרדה (כף פיצה להכנסה והוצאה מהתנור).
  4. במידה והנחתם את הבצק על נייר אפייה, העבירו את הבצק עם נייר האפייה אל ה-Fast&Crust. במידה והנחתם את הבצק על מרדה, החליקו את הבצק מהמרדה אל ה-Fast&Crust. סגרו מיד את דלת התנור ואפו עד שתחתית המאפה הופכת שחומה ופריכה (4-6 דקות).
  5. הוציאו בעזרת המרדה או המלקחיים את המאפה מהתנור, הכניסו את המאפה הבא או כבו את התנור אם סיימתם לאפות.
  6. שימו לב!!! Fast&Crust יהיה חם מאד ואין לגעת בו עד שהוא קר לחלוטין.
  7. השאירו את Fast&Crust בתנור עד לפעם הבאה או הוציאו אותו כשהוא קר ואחסנו עד לשימוש הבא.

אחסון Fast &Crust

  1. אנו ממליצים להשאיר את Fast&Crust בתנור גם כשאינכם אופים.
  2. במידה ותבחרו, ניתן לאחסן את Fast&Crust כשהוא קר לחלוטין מכוסה במגבת מטבח נקייה ויבשה במקום יבש.
  3. בנוסף, ניתן לאחסן את Fast&Crust בנייר המשומן המקורי שבו הוא היה עטוף באריזת הקרטון.
  4. שימו לב!!! הימנעו ממגע של Fast&Crust עם מים.

 ניקיון וייבוש Fast&Crust

  1. אנו ממליצים לנקות את Fast&Crust בעזרת מברשת סיבים יבשה או בעזרת מרית מתכת (שפכטל) ולשמור על Fast&Crust יבש לחלוטין.
  2. במידה ונוצר מגע עם מים, ייבשו מיד את Fast&Crust בעזרת מגבת מטבח שאינה משאירה סיבים.
  3. במידה והופיעו נקודות חלודה על ה-Fast&Crust הוציאו את Fast&Crust מהתנור כשהוא קר לחלוטין,שטפו תחת מים חמים בעזרת ברזלית וסבון כלים ויבשו מיד בעזרת מגבת מטבח שאינה משאירה סיבים.
  4. שמנו בעזרת מברשת את פני משטח ה-Fast&Crust בשכבה דקה של שמן מאכל וחיזרו שוב על תהליך ההכנה לאפייה.

הפיצו אושר!
פחמימות מביאות אהבה לעולם

אנו מזמינים אתכם ליהנות ולחלוק תמונות ומתכונים באתר ובדף הפייסבוק שלנו
חפשו FastAndCrust.

בכל שאלה אתם מוזמנים לפנות אלינו
info@feincook.co.il
077-7107744
www.fastandcrust.co.il

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה