hamburger magGlass
xmenuclose
שימוש בסיסי בתרמומיקס TM5
מה?
איך?

המסת 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות

5 דקות/ 37 מעלות/ מהירות 2, נעזרים במרית

בחישה של 800-1000 גרם חומרים לעוגה בחושה

כל החומרים בקערה, 1-2 דקות / מהירות 5-6

קילוף שלושה ראשי שום

מפרקים לשיניים, מניחים בקערה 3 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 4, נעזרים במרית

גרור והמסה של 200 גרם קוביות שוקולד

גרור

5 שניות/ מהירות 7, נעזרים במרית

המסה

5 דקות/ 50 מעלות/ מהירות 2, נעזרים במרית

ריסוק 500 גרם קוביות קרח

10-20 שניות/ מהירות 10, נעזרים במרית

קיצוץ 300 גרם פטרוזיליה/ עשבי תיבול/ שום

2-3 שניות/ מהירות 7, נעזרים במרית

קיצוץ סלט של 400 גרם קוביות מירקות קשים/ בצל

5 שניות/ מהירות 5, נעזרים במרית

טחינה וגרור (קוביות של 4 ס”מ)

300 גרם לחם יבש לפרורי לחם

10 שניות/ מהירות 8, נעזרים במרית

300 גרם גבינות קשות כגון פרמזן

7 שניות/ מהירות 8, נעזרים במרית

300 גרם גבינות חצי קשות כגון צ’דר

6-8 שניות/ מהירות 8, נעזרים במרית

קליפת לימון או תפוז מקולפת בקולפן

10-20 שניות/ מהירות 8, נעזרים במרית

טחינה של חומרי גלם קשים

200 גרם סוכר לאבקת סוכר

10 שניות/ מהירות 10, נעזרים במרית

200 גרם תבלינים שלמים לאבקה

10 שניות/ מהירות 10, נעזרים במרית

200 גרם קטניות או דגנים יבשים לקמח

40 שניות/ מהירות 10, ועוד 40 שניות/ מהירות 10

200 גרם אגוזים ושקדים לקמח

8 שניות/ מהירות 7, נעזרים במרית

טחינה של 500 גרם חומרי גלם מהחי

בשר בקר, דג או עוף

מקפיאים קוביות של 4 ס"מ

מפשירים חצי שעה במקרר וטוחנים

בשר בקר 15 שניות / מהירות 7, למרקם טחון חלק

או 3-6 הפעלות Turbo, למרקם קצוץ גס

דג או עוף 10 שניות/ מהירות 5, למרקם טחון חלק

טחינת מיצי פירות וירקות

טוחנים 100 גרם סוכר לאבקת סוכר (במידת הצורך)

10 שניות/ מהירות 10, נעזרים במרית

מוסיפים 500 גרם פירות, ירקות, עשבי תיבול, תבלינים וקוביות קרח וטוחנים

40-60 שניות/ מהירות 10, נעזרים במרית

מוסיפים 1 ק"ג מים (או נוזל אחר) ומערבבים

30 שניות/ מהירות 3, נעזרים במרית

בישול

2 ליטר קדירות, מרקים ותבשילים

מגדירים זמן/ 100 מעלות או עד טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב / מהירות בחישה עדינה עד מהירות 4

250 גרם פסטה

יוצקים 1 ק"ג מים ומרתיחים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2, מוסיפים פסטה ומבשלים לפי המלצת זמן היצרן/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1

400 גרם אורז ארוך

יוצקים 1.2 ק"ג מים, מערבבים את האורז עם 1 כפית מלח, מעבירים את האורז לסלסלת הבישול ומניחים אותה במקומה. מבשלים 22 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4

4 ביצים קשות

יוצקים 2 ק"ג מים וכף מלח, מעבירים את הביצים לסלסלת הבישול ומניחים אותה במקומה. מבשלים 18 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1

טיגון–אידוי של 500 גרם בצל, שום או עשבי תיבול

קוצצים 5 שניות/ מהירות 5, מטגנים-מאדים 7 דקות / טמפרטורת ורומה / נגד כיוון הלהב/ מהירות 1

אידוי של 1 ק"ג ירקות, דגים, עופות או בשר במגש הורומה

יוצקים 1/2-1 ק"ג מים או נוזל אחר לקערת התרמומיקס, מניחים את מגש הורומה במקומו ומאדים 10-60 דקות/ טמפרטורת ורומה / מהירות בחישה עדינה עד מהירות 4

הרתחת 1 ק"ג מים

7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2

חימום 1 ליטר חלב

10 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4

קלית 200 גרם תבלינים יבשים

מגדירים זמן/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1

לישה של 800-1000 גרם חומרים לבצק של לחמים, פוקאצ'ה, עוגות ועוגיות  

2-10 דקות/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה.

מומלץ להניח את התרמומיקס על משטח סיליקון למניעת תזוזה

הקצפה

250 מ"ל שמנת מתוקה 38%

מטרפה במקומה, 30 שניות/ מהירות 3.5

250 מ"ל שמנת מתוקה 38% + 25 גרם סוכר

מטרפה במקומה, 1:20 דקות/ מהירות 3.5

500 מ"ל שמנת מתוקה 38% + 50 גרם סוכר

מטרפה במקומה, 4:10 דקות/ מהירות 3.5

קצף 100-300 מ"ל חלבון

מטרפה במקומה, 3-5 דקות/ מהירות 3.5

מרנג צרפתי 100 מ"ל חלבון + 200 גרם א.סוכר

מטרפה במקומה, מתחילים עם חלבון + 100 גרם א.סוכר 5 דקות/ מהירות 3.5, מוסיפים בהדרגה 100 גרם א.סוכר 3 דקות/ מהירות 2.5

מרנג שוויצרי 100 מ"ל חלבון + 200 גרם א.סוכר

מטרפה במקומה, 8 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 3. ואח"כ מצננים 4 דקות/ מהירות 3

400 גרם חלב חם מוקצף

מטרפה במקומה, 3 דקות/ מהירות 4, ועוד 5 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 3

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה