hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

מייצב אמולסיות

מייצב אמולסיות

יתרונות השימוש במייצב אמולסיות:

  • מאפשר לקבל אמולסיות המורכבות משמן ונוזלים מבלי שיתפרקו או ייפרדו
  • מתאים להכנת אמולסיות קרות או חמות
  • מייצר ויניגרטים ורטבים שאינם תלויים ביחסי שמן / נוזל קלאסיים
  • מאפשר להכין רטבים דלי שומן
  • מאפשר להקפיא ולהפשיר רטבים מבלי שישברו
  • מאפשר חימום של רטבים מהמקרר או לאחר הפשרה מבלי שיתפרקו
  • מעניק לרטבים מרקם חלק ללא בועות אויר
  • אינו משפיע על טעם הרוטב
  • פשוט לשימוש

מינון מומלץ:

  • מוסיפים 5-10 גרם (0.5%-1%) של מייצב לאמולסיות לכל 1 ליטר נוזל. תלוי ברמת הסמיכות הרצויה.

אופן השימוש:

  • מוסיפים מייצב לאמולסיות לנוזל ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. יוצקים באטיות את השמן אל הנוזל תוך כדי ערבוב עד לקבלת אמולסיה אחידה

או

  • מוסיפים מייצב לאמולסיות יחד עם הנוזל והשמן וכל החומרים אל מעבד המזון ומעבדים עד לקבלת אמולסיה אחידה

דוגמאות לשימוש במייצב לאמולסיות:

  • ויניגרטים מסוגים שונים
  • ויניגרט דל שומן
  • רטבים על בסיס חלב קוקוס
  • רוטב חמאה לבנה
  • גנאש שוקולד פרווה

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק"ג.

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה