hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

מייצב לקציצה במקום ביצה

מייצב לקציצה במקום ביצה

יתרונות השימוש במייצב לקציצה כמו ביצה:

  • מאפשר קבלת מרקם יציב לאחר אפייה וטיגון ללא שימוש בביצים
  • מאפשר לייצר קציצות על בסיס קטניות, דגנים וירקות בלבד ללא ביצים
  • מאפשר לקבל קציצות ממחיות ירק ללא ביצים
  • מאפשר להכין פשטידות יציבות בעלת מרקם עשיר ללא ביצים
  • נח לשימוש, ניתן לייצר בקלות מגוון רב של מרקמים
  • מאפשר להקפיא ולהפשיר מוצרים ללא חשש בשינוי המרקם
  • מתייצב ב-85 מעלות
  • אינו משפיע על טעם הקציצה
  • פשוט לשימוש

מינון מומלץ:

  • מוסיפים החל מ-20 גרם (2%) מייצב לקציצה במקום ביצה לכל 1 ק"ג התערובת בהתאם למרקם הרצוי

אופן השימוש:

  • טוחנים היטב מייצב לקציצה במקום ביצה עם מים ביחס של 1 (מייצב) : 10 (מים).

מערבבים את המשחה שהתקבלה עם שאר המרכיבים, מעצבים לקציצות ואופים, מטגנים, מבשלים או שומרים בהקפאה

דוגמאות לשימוש במייצב לקציצה במקום קציצה:

  • קציצות צמחוניות וטבעוניות
  • המבורגר צמחוני וטבעוני
  • פשטידות צמחוניות וטבעוניות
  • שניצל בסגנון 'טבעול' צמחוני וטבעוני

 

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק”ג.

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה