hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

מקריש לקונפיטורה

מקריש לקונפיטורה

יתרונות השימוש במקריש לקונפיטורה:

  • מאפשר הכנה של קונפיטורה ללא פקטין או ג'לטין
  • מאפשר הכנת קונפיטורה ללא תלות בחומציות הפרי
  • מאפשר הכנת קונפיטורה דלת סוכר או תחליפי סוכר
  • מאפשר הכנת קונפיטורה ללא סוכר מוסף
  • מאפשר הכנת קונפיטורה בזמן בישול קצר ושמירה על הערכים התזונתיים
  • אינו משפיע על טעם הקונפיטורה
  • מאפשר להקפיא ולהפשיר קונפיטורות ללא שינוי במרקם
  • פשוט לשימוש

מינון מומלץ:

  • מוסיפים 40 גרם (4%) של מקריש לקונפיטורה לכל 1 ק"ג תערובת החומרים

אופן השימוש:

  • מביאים את מחית הפרי, הסוכר והמים לרתיחה תוך כדי ערבוב, מוסיפים מקריש לקונפיטורה ומערבבים היטב. מבשלים כחמש דקות על להבה נמוכה. מסירים מהכיריים ויוצקים לצנצנת, סוגרים ומצננים

דוגמאות לשימוש במקריש לקונפיטורה:

  • קונפיטורת פירות
  • קונפיטורת ירקות
  • קונפיטורה דלת סוכר

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק”ג.

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה