hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

מקריש מרמלדה

מקריש מרמלדה

יתרונות השימוש במקריש למרמלדה:

  • מאפשר הכנה של מרמלדה ללא פקטין או קרם טרטר
  • מאפשר הכנת מרמלדה ללא תלות בחומציות הפרי
  • מאפשר הכנת מרמלדה דלת סוכר
  • מאפשר הכנת מרמלדה בזמן בישול קצר ושמירה על הערכים התזונתיים
  • אינו משפיע על טעם המרמלדה
  • פשוט לשימוש

מינון מומלץ:

  • מוסיפים החל מ-60 גרם (6%) של מקריש למרמלדה לכל 1 ק"ג מחית פרי.

אופן השימוש:

  • מוסיפים מקריש המרמלדה למחית הפרי ומערבבים היטב. מביאים את מחית הפרי לרתיחה תוך כדי ערבוב,

שומרים על הרתיחה למשך דקה, מסירים מהכיריים ויוצקים לתבנית הרצויה. מניחים להתמצקות בטמפרטורת חדר.

דוגמאות לשימוש במקריש למרמלדה

  • מרמלדת פירות קלת הכנה
  • מרמלדת ירקות קלת הכנה
  • מרמלדה דלת סוכר מהירת הכנה

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק"ג.

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה