hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

נוגד חימצון מונע השחרה

נוגד חימצון מונע השחרה

יתרונות השימוש בנוגד חימצון מונע השחרה :

  • שומר על צבע ומרקם של עלים, ירקות ופירות חתוכים
  • מאפשר להכין ירקות ופירות חתוכים ראש ולשמור במקרר
  • אינו משפיע על הטעם ואינו משפיע על המרקם
  • הירקות והפירות החתוכים אינם מפרישים נוזלים
  • מאפשר להכין מחיות פרי, ירק ועשבי תיבול תוך שמירה על הצבע המקורי וטריות
  • פשוט לשימוש

מינון מומלץ:

  • 20 גרם (2%) בתמיסה של 1 ליטר מים לטבילת עלים, ירקות ופירות

או

  • החל מ-20 גרם (2%) כתוספת ל-1 ק"ג של מחית

אופן השימוש:

  • מכינים תמיסה של 2% נוגד חימצון מונע השחרה ומים וטובלים את העלים, הירקות והפירות החתוכים למשך מספר שניות, מסננים ושומרים במקרר

או

  • בהכנת מחיות מערבבים 2%-3% נוגד חימצון מונע השחרה לתוך המחית ושומרים במקרר

דוגמאות לשימוש בתערובת:

  • עלים, ירקות ופירות חתוכים לתצוגה או הכנה מוקדמת
  • פסטו בזיליקום או עלים אחרים
  • סחוג ירוק
  • גוואקמולה
  • תפוחי עץ חתוכים מראש
  • אגסים חתוכים מראש
  • סלטים מוכנים מראש

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק”ג.

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה