hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

תערובת לשיפור מרקם גלידה

תערובת לשיפור מרקם גלידה

יתרונות השימוש בתערובת לשיפור מרקם גלידה:

  • משפרת את המרקם הקרמי של הגלידה
  • שומרת על מרקם הגלידה גם בהקפאה בטמפרטורה נמוכה
  • מעכבת התפתחות קריסטלים בגלידה
  • משפרת את עמידות הגלידה בהגשה
  • מאפשרת הכנה של גלידות ללא סוכר וללא ביצים
  • מאפשרת הכנה של גלידות ללא מוצרי חלב
  • אינה משפיעה על טעם הגלידה
  • פשוטה לשימוש

מינון מומלץ:

  • מוסיפים 30 גרם (3%) של תערובת לשיפור מרקם גלידה לכל 1 ליטר בלילת גלידה

אופן השימוש:

  • מוסיפים תערובת לשיפור מרקם גלידה לבלילת הגלידה וטורפים היטב. מביאים את הבלילה לרתיחה תוך כדי ערבוב, ולאחר מכן מצננים לכשמונה שעות במקרר. מעבירים את הבלילה הקרה למכונת גלידה ומגלידים

דוגמאות לשימוש בתערובת לשיפור מרקם גלידה:

  • גלידות מכל הסוגים והטעמים

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק"ג.

 

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה