hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

תערובת לשיפור מרקם סורבה

 תערובת לשיפור מרקם סורבה

יתרונות השימוש בתערובת לשיפור מרקם סורבה:

  • משפרת את המרקם הקרמי של הסורבה
  • שומרת על מרקם הסורבה גם בהקפאה בטמפרטורה נמוכה
  • מעכבת התפתחות קריסטלים בסורבה
  • משפרת את עמידות הסורבה בהגשה
  • מאפשרת הכנה של סורבה ללא סוכר וללא ביצים
  • אינה משפיעה על טעם הסורבה
  • מעצימה את טעם הפרי בסורבה
  • פשוטה לשימוש

מינון מומלץ:

  • מוסיפים 40 גרם (4%) של תערובת לשיפור מרקם סורבה לכל 1 ליטר בלילת סורבה

אופן השימוש:

  • מוסיפים תערובת לשיפור מרקם סורבה למים (והסוכר, אם צריך) שבמתכון הסורבה וטורפים היטב. מביאים את המים לרתיחה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את מחית הפרי ולאחר מכן מצננים לכשמונה שעות במקרר. מעבירים את הבלילה הקרה למכונת גלידה ומעבדים לסורבה

דוגמאות לשימוש במייצב לסורבה:

  • סורבה פרי
  • סורבה ירקות
  • סורבה קקאו
  • סורבה וניל

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק"ג.

 

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה