hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

CREAM GEL

 CREAM GEL

יתרונות השימוש ב-Cream Gel:

  • מאפשר יצירת קרמים בעלי מרקם רך, עדין וחלק
  • מאפשר יצירת קרמים ללא צורך באפייה או באפייה קצרה
  • מאפשר יצירת קרמים במרקם של קרם ברולה ללא אפייה
  • מאפשר יצירת קרמים בעלי מרקם חלק ונעים ללא שימוש בחלב או שמנת
  • מאפשר יצירת קרמים בעלי מרקם חלק ונעים ללא שימוש בביצים
  • אינו משפיע על טעם הקרם
  • עמיד בהקפאה והפשרה
  • פשוט לשימוש

מינון מומלץ:

  • מוסיפים 30-50 גרם (3%-5%) של Cream Gel לכל 1 ליטר נוזל, תלוי ברמת הרכות הרצויה של הקרם

אופן השימוש:

  • מוסיפים Cream Gel לבלילה קרה, מחממים את הבלילה לטמפרטורה של לפחות 85 מעלות תוך כדי ערבוב, מעבירים לכלים הרצויים ומצננים

דוגמאות לשימוש ב- Cream Gel:

  • קרם ברולה ללא אפייה
  • פנה-קוטה מהירת הכנה
  • מלבי מהיר הכנה
  • קרמים וקינוחים על בסיס חלב קוקוס

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק"ג.

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה