hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

FLEXY GEL

 FLEXY GEL

 יתרונות השימוש ב-Flexy Gel:

  • מאפשר יצירת ג’ל בעל מרקם גמיש וצמיגי
  • מאפשר יצירת ג’ל ממסות חומציות, בניגוד לג’לטין
  • מאפשר יצירת ג’ל ממסות עם אלכוהול, בניגוד לג’לטין
  • מאפשר יצירת יריעות ורצועות ג’לי גמישות ויציבות
  • נקרש במהירות רבה
  • אינו משפיע על טעם הג’ל
  • אינו משפיע על צבע הג'ל
  • מאפשר המסה חוזרת
  • פשוט לשימוש

מינון מומלץ:

  • מוסיפים 40-50 גרם (4%-5%) של Flexy Gel לכל 1 ליטר נוזל, תלוי ברמת הרכות הנדרשת של הג'ל

אופן השימוש:

  • מוסיפים Flexy Gel למסה קרה, מביאים את המסה לרתיחה תוך כדי ערבוב, מעבירים לכלי או למשטח הרצוי ומצננים להתייצבות

דוגמאות לשימוש ב- Flexy Gel:

  • רדידי ג'ל ממיץ של פירות או ירקות שונים
  • קינוחי ג'ל שונים או ציפוי ג'ל לעוגות
  • פנה-קוטה
  • פניני ג'ל

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק"ג. 

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה