hamburger magGlass
xmenuclose

אנא מלא/י את הטופס
וניצור איתך קשר בהקדם






captcha

* שדה חובה

FLUID GEL

FLUID GEL

יתרונות השימוש ב-Fluid Gel:

  • מייצר קרמים מתערובת נוזליות שאין להן גוף, לדוגמה: חלב שקדים, תרד או בזיליקום טחונים
  • מייצר קרמים בעלי מרקם קטיפתי ללא הצורך בשימוש במוצרי חלב או עמילנים
  • אינו משפיע על טעם הרוטב
  • ניתן להגשה בטמפרטורה של עד 50 מעלות
  • עמיד בהקפאה והפשרה
  • פשוט לשימוש

מינון מומלץ:

  • מוסיפים 10-20 גרם (1%-2%) של Fluid Gel לכל 1 ליטר נוזל, תלוי ברמת הסמיכות הרצויה

אופן השימוש:

  • טוחנים במעבד מזון את חומר הגלם יחד עם נוזלים עד לקבלת מחית רכה. שוקלים את המסה, מוסיפים Fluid Gel ומערבבים היטב יחד. מביאים את התערובת לרתיחה חזקה תוך כדי ערבוב, מכבים ומצננים היטב עד שהתערובת נקרשת. טוחנים את התערובת הקרושה במעבד מזון עד לקבלת קרם חלק. ניתן לחמם את הקרם עד לטמפרטורה של 50 מעלות.

דוגמאות לשימוש ב-Fluid Gel:

  • קרם יציב וחלק במרקם קטיפתי של ירקות או פירות
  • מליות קרם נימוחות לעוגות וסופגניות

ניתן להשיג באריזות החל מ 1 ק"ג.

שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה