hamburger magGlass
xmenuclose

אורז לסושי

כ-800 גרם אורז מבושל

החומרים לאורז:

250 גרם אורז לסושי

1260 גרם מים

החומרים לתחמיץ:

35 גרם חומץ אורז

25 גרם מירין

15 גרם סאקה

20 גרם סוכר

10 גרם מלח

Feintip

האורז יהיה במיטבו ביום ההכנה. אם נשאר לכם אורז, הכינו ממנו יום למחרת אורז מטוגן עם זרעוני שומשום ובצל ירוק – תוספת נהדרת לארוחת הצהריים.

אופן הכנת האורז:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס מים, מניחים את סלסלת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס ומכניסים אליה את האורז.
  2. סוגרים את מכסה התרמומיקס, מניחים את פקק המידה השקוף במקומו ומבשלים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  3. מסירים את פקק המידה השקוף ממקומו על מנת לאפשר לאדים להתאדות, מניחים את הפקק חזרה במקומו ומניחים לאורז למשך 5 דקות.
  4. מעבירים את האורז לתבנית שטוחה ומצננים מעט.

אופן הכנת התחמיץ:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי התחמיץ ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  2. מזלפים בעדינות את התחמיץ החם מעל האורז המבושל ומערבבים בעדינות בעזרת כף עץ על מנת שהתחמיץ ייספג באורז באופן אחיד.
  3. מצננים לטמפרטורת חדר ומתחילים במלאכת גלגול הסושי.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה