hamburger magGlass
xmenuclose

אורז מלא

6 מנות

החומרים:
200 גרם אורז מלא
1 ק"ג + 1.2 ק"ג מים
10 גרם מלח

אופן ההכנה:

  1. מניחים קערה גדולה על מכסה קערת התרמומיקס ושוקלים בה 200 גרם אורז מלא.
  2. משרים את אורז ב-1 ק"ג מים למשך שעתיים לפחות, שוטפים ומסננים.
  3. שמים בקערת התרמומיקס 1.2 ק"ג מים ומלח ומניחים את סלסלת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס.
  4. מעבירים את האורז המסונן אל סלסלת הבישול ומבשלים 25 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  5. מוציאים את סלסלת הבישול בעזרת המרית, מעבירים את האורז לקערת הגשה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה