hamburger magGlass
xmenuclose

אייסינג סוכר לציפוי עוגות

240 גרם

החומרים:

200 גרם סוכר

1 חלבון ביצה

4-5 טיפות מיץ לימון טרי

Feintip

עוד הפעם אותה עוגה בחושה ומוכרת? שדרגו בציפוי אייסינג שייתן לה מראה של קונדיטוריה מקצועית.

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס סוכר וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים חלבון ומיץ לימון ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6.
  3. יוצקים באחידות מעל לעוגה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה