hamburger magGlass
xmenuclose

בייגלה ירושלמי

8 בייגלה

החומרים:
לבצק:

500 גרם קמח
1 כף סוכר.
1 כפית גדושה מלח
1 כף שמרים יבשים
300  גרם מים
30 גרם שמן קנולה

לציפוי:
שומשום
מלח גס

אופן ההכנה :

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי הבצק  ולשים 5 דקות/פונקציית לישה.
  2. מתפיחים את הבצק בתוך קערת התרמומיקס למשך שעה או עד שמכפיל את נפחו.
  3. מעבירים את הבצק למשטח עבודה נקי ומחלקים את הבצק ל-8 כדורים שווים בגודלם ומניחים בצד ל -10 דקות.
  4. מחוררים כדור בצק ומותחים לצורת בייגלה או לצורה הרצויה ומתפיחים שנית כחצי שעה.
  5. מחממים תנור ל 230°c.
  6. מרטיבים את הבייגלה במים ובוזקים מעל את השומשום והמלח גס.
  7. אופים בתנור על Fast&Crust למשך 16 דקות או עד לקבלת גוון זהוב.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה