hamburger magGlass
xmenuclose

בישול פסטה

4 מנות

החומרים:

½ 1 ליטר מים

1 כף שמן זית

1 כף מלח

500 גרם פסטה

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים. מוסיפים את השמן זית, המלח ומרתיחים 12 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  2. מוסיפים לקערה את הפסטה ומבשלים  זמן לפי הוראות היצרן / 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. בודקים האם הפסטה מוכנה ומוסיפים זמן בישול לפי הצורך.
  3. מסננים את הפסטה בעזרת כלי הוורומה. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה