hamburger magGlass
xmenuclose

בנופי פאי

10 כוסות אישיות

החומרים לתחתית:

250 גרם עוגיות לוטוס
50 גרם שבבי קוקוס
125 גרם חמאה מומסת

החומרים למלית:
1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז
2 כפות ליקר בננה
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
70 גרם סוכר חום כהה

חומרים לציפוי:

500 גרם שמנת מתוקה קרה
3 בננות חתוכות לטבעות
4 כפות שוקולד קצוץ

Feintip

אפשר כמובן להכין את הבנופי כעוגה במקום בכוסות, לשם כך השתמשו בתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ.

אופן ההכנה לתחתית:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את העוגיות והקוקוס וטוחנים 3 שניות/ מהירות 8.
  2. מוסיפים את החמאה ומערבבים 5 שניות/ מהירות 4 עד לקבלת תערובת פירורית.
  3. מניחים שכבה של סנטימטר מהבצק הפירורי בתחתית הכוסות ומהדקים.
  4. מאחסנים את הכוסות במקפיא למשך חצי שעה לפחות.

אופן הכנה למלית:

  1. מניחים את מטרפת התרמומיקס במקומה מעל ללהב, מכניסים את כל חומרי המלית ומבשלים 12 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  2. יוצקים את בלילת המלית על התחתית המוכנה בכוסות ומעבירים למקרר לשעה אחת לפחות.

לציפוי:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה 2.5 דקות/ מהירות 3.5 עד לקבלת קצפת יציבה
  2. מפזרים את טבעות הבננה על גבי שכבת המלית, מכסים בקצפת, מפזרים שוקולד מעל ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה