hamburger magGlass
xmenuclose

בצק פריך מלוח

תבנית פאי קוטר 26 ס"מ

החומרים:

300 גרם קמח

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות

5 גרם סוכר

3 גרם (כ-3/4 כפית) מלח

3 גרם (כ-3/4 כפית) פלפל שחור

עלים מ-3 ענפי תימין

1 ביצה

Feintip

לקלתית בטעמים הוסיפו טעמים בשלב הוספת הקמח: זיתי טאסוס, גרגירי חרדל, עשבי תבלין שונים.

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים, למעט הביצה ומעבדים 20 שניות/ מהירות 5 עד להיווצרות פירורי בצק.
  2. מוסיפים את הביצה ומעבדים 15 שניות/ מהירות 5 לקבלת בצק.
  3. מעבדים 10 שניות/ נגד כיוון השעון/ מהירות 2 על מנת לנתק את הבצק מהלהב.
  4. מעבירים את הבצק לנייר אפייה, משטחים מעט כדי שיהיה נוח לעבודה ומכניסים את הבצק למנוחה למקרר לכחצי שעה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה