hamburger magGlass
xmenuclose

בצק פיצה מקמח כוסמין

החומרים:

500 גרם קמח כוסמין

15 גרם מלח

10 גרם סירופ אגבה

3 גרם שמרים יבשים

350 גרם מים

10 גרם שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ולשים 5 דקות/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה.
  2. משאירים את הבצק למנוחה בקערת התרמומיקס למשך 5 דקות.
  3. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, מניחים אותם על מגש משומן, משמנים את פניהם בעדינות ומכסים בניילון נצמד.
  4. מניחים את כדורי הבצק לתפיחה למשך שעה או עד להכפלת נפחם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה