hamburger magGlass
xmenuclose

בצק פסטה ללא גלוטן

400 גרם בצק

החומרים לבצק:

150 גרם קמח אורז מלא
50 גרם קמח תפוח אדמה
10 גרם קורנפלור
20 גרם קסנטן
170 גרם (3 יחידות) ביצים
15 גרם שמן זית

החומרים לקימוח:

60 גרם קמח תירס פולנטה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס קמח אורז, קמח תפוחי אדמה, קורנפלור וקסנטן ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6.
  2. מוסיפים את הביצים ושמן הזית ולשים 30 שניות/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה.מחלקים את הבצק לארבעה כדורים, עוטפים בניילון נצמד ושומרים בצד.
  3. מכניסים את לקערת בתרמומיקס קמח תירס לפולנטה וטוחנים 2 דקות/ מהירות 10 ושומרים בצד.
  4. מרדדים במכונת פסטה כל כדור בצק לעובי של 2 מ"מ (עד דרגה 6), מפדרים את דפי הסטה במעט מקמח הפולנטה למניעת הידבקות בין השלבים. משתמשים בעלי הפסטה בהתאם למתכון.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה