hamburger magGlass
xmenuclose

בצק פסטה עם תרד

950 גרם פסטה

החומרים לבצק פסטה:

100 גרם תרד חלוט במים רותחים וסחוט היטב

600 גרם קמח (רצוי קמח לפסטה)

10 גרם מלח

210 גרם (13 יחידות) חלמונים

55 גרם (1 יחידה) ביצה

15 גרם שמן זית איכותי

אופן ההכנה:

  1. טוחנים בקערת התרמומיקס את התרד החלוט 20 שניות/ מהירות 10. שומרים בצד. שוטפים את הקערה, מייבשים היטב ומניחים אותה במקומה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הקמח והמלח ומערבבים 10 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4 עד לקבלת בצק פרורי.
  4. מעבירים את פירורי הבצק למשטח עבודה ומאחידים אותו בעזרת כפות הידיים.
  5. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, מכדררים, עוטפים כל כדור בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לשימוש.

הבצק ישמר במקרר במשך יומיים ובפריזר במשך שבועיים.

להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה