hamburger magGlass
xmenuclose

בצק פריך מתוק

650 גרם בצק – מספיק לתחתית של 2 תבניות פאי קוטר 26 ס"מ

חומרים:

300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות

100 גרם (½ כוס) סוכר

2 גרם (½ כפית) מלח

קליפה מגוררת מתפוז אחד

1 ביצה גדולה

Feintip

רוצים להעשיר ולשדרג את הבצק? הוסיפו גרידת הדרים או מחית וניל.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל המרכיבים, למעט הביצה ומעבדים היטב 20 שניות/ מהירות 5 עד להיווצרות פירורי בצק.
  2. מוסיפים את הביצה ומעבדים 15 שניות/ מהירות 5 עד לקבלת בצק.
  3. מעבדים 10 שניות/ נגד כיוון השעון/ מהירות 2 על מנת לנתק את הבצק מהלהב.
  4. מעבירים את הבצק לנייר אפייה, משטחים מעט כדי שיהיה נוח לעבודה ומכניסים את הבצק למנוחה למקרר לכחצי שעה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה