hamburger magGlass
xmenuclose

בראוניז

תבנית פיירקס בגודל 20*25 ס"מ

החומרים:

170 גרם קמח

1 כפית אבקת אפייה

3 כפיות קקאו

180 גרם סוכר דמררה

קורט מלח ים אטלנטי

150 גרם + 50 גרם שבבי שוקולד מריר

230 גרם חלב שקדים

1 כפית תמצית וניל

50 גרם שמן קנולה

50 גרם פקאנים טבעיים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מניחים נייר אפיה בתבנית הפיירקס.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס קמח, אבקת אפייה, קקאו, סוכר ומלח ים ומערבבים 5 שניות/ מהירות 5, מעבירים את התערובת היבשים לקערה נפרדת ושומרים בצד.
  3. מכניסים 150 גרם שוקולד לקערת התרמומיקס וממיסים 4 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 1. דוחפים בעזרת המרית את שאריות השוקולד לכיוון הלהב וממיסים 1 דקה/ 60 מעלות/ מהירות 1.
  4. מוסיפים לקערה את תערובת היבשים וגם חלב שקדים, תמצית וניל ושמן ומערבבים 15 שניות/ מהירות 4.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית הפיירקס, מפזרים מעל 50 גרם שבבי שוקולד ואגוזי פקאן ומכניסים לתנור לאפייה למשך 20-25 דקות.
  6. מוציאים את התבנית מהתנור, מניחים על רשת לצינון, פורסים ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה