hamburger magGlass
xmenuclose

גבינת קשיו

250 גרם

החומרים:

250 גרם (2 כוסות) אגוזי קשיו מושרים במים 12 שעות

45 גרם ( 3 כפות) שמן זית

30 גרם ( 2 כפות) מיץ לימון

120 גרם  (חצי כוס) מים

10 גרם ( 1/2 1 כפיות) מלח

1 שן שום טרייה קלופה

1 כפית קליפת לימון  מגוררת

אופן ההכנה:

  1. מסננים את אגוזי הקשיו, מכניסים אותם לקערת התרמומיקס וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים 10 שניות/ מהירות 7.
  3. דוחפים בעזרת המרית את האגוזים שנדבקו לדפנות הקערה לכיוון הלהב וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9.
  4. מעבירים את המחית לכלי אטום ושומרים במקרר. הגבינה תשמר במקרר כשבוע.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה