hamburger magGlass
xmenuclose

גוואקמולה

כ 600 גרם

החומרים למחית אבוקדו:

480 גרם גרם אבוקדו

10 גרם נוגד חימצון מונע השחרה

החומרים לגוואקמולה:

500 גרם מחית אבוקדו (מתכון לעיל)

50 גרם בצל סגול קצוץ דק

100 גרם עגבניות קצוצות

5 גרם מלח

פלפל לפי הטעם

10 גרם פטרוזיליה / כוסברה לפי הטעם

טבסקו לפי הטעם

1 שן שום

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים, מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה