hamburger magGlass
xmenuclose

גולאש הונגרי קלאסי

6 מנות

החומרים:

20 גרם שיניי שום קלופות

1 כפית קימל

300 גרם בצל קלוף חתוך לרבעים

50 גרם שמן צמחי

15 גרם פפריקה מתוקה

1 ק"ג בשר בקר מספר 8 חתוך לקוביות של 2 ס"מ

10 גרם מלח

1/4 כפית פלפל שחור

500 גרם מים

1 ק"ג בייבי תפוחי אדמה קלופים וחצויים

200 גרם פלפל ירוק (לא חריף) חתוך לקוביות של 1 ס"מ

400 גרם עגבניות מרוסקות

10 גרם פטרוזיליה קצוצה

Feintip

הוסיפו פפריקה חריפה יחד עם המתוקה על מנת לקבל פיקנטיות עדינה.

גוונו ובשלו גם גזרים חתוכים יחד עם תפוחי האדמה.

תבשיל הגולש טעים במיוחד כשמחממים אותו ביום למחרת ההכנה ויחזיק במקרר עד שלושה ימים.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס שום וקימל וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים בצל וקוצצים 5 שניות/ מהירות 4. דוחפים את הבצל הקצוץ בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  3. מוסיפים שמן ומאדים 8 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1 ללא פקק המידה השקוף.
  4. מוסיפים פפריקה ומערבבים 20 שניות/ נגד כיון הלהב/ מהירות 1.
  5. מוסיפים לקערת התרמומיקס את קוביות הבשר ומבשלים 2 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  6. מוסיפים לקערת התרמומיקס מלח, פלפל שחור ומים. מניחים את תפוחי האדמה הקלופים במגש התחתון של כלי הורומה ומציבים אותו במקומו מעל מכסה התרמומיקס. מבשלים 60 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  7. מסירים את כלי הורומה מעל מכסה התרמומיקס, מוסיפים לקערת התרמומיקס קוביות פלפלים ועגבניות מרוסקות, מחזירים את כלי הורומה למקומו על מכסה התרמומיקס וממשיכים לבשל עוד 30 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  8. מעבירים את תפוחי האדמה לכלי הגשה, יוצקים מעליהם את הגולאש החם, מפזרים פטרוזיליה ומגישים חם מיד.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה