hamburger magGlass
xmenuclose

גלידת וניל

מתקבל 2 ליטר גלידה

החומרים:

600 גרם חלב

12 (240 גרם) חלמונים

180 גרם סוכר

גרגירים ממקל וניל חצוי

80 גרם תערובות לשיפור מרקם גלידה

400 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה 

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר, חלב, הביצים, וניל ותערובת לשיפור מרקם גלידה ומבשלים 10 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 3.
  2. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים 7 שניות/ מהירות 5.
  3. מעבירים את הבלילה למקרר ל-8 שעות לפחות.
  4. מכניסים את הבלילה למכונת גלידה ומפעילים על פי הוראות היצרן עד לקבלת גלידה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה