hamburger magGlass
xmenuclose

גלידת וניל

מתקבל 2 ליטר גלידה

החומרים:

600 גרם חלב

12 (240 גרם) חלמונים

180 גרם סוכר

גרגירים ממקל וניל חצוי

80 גרם תערובות לשיפור מרקם גלידה

400 גרם שמנת מתוקה

אופן הכנת הגלידה :

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר, חלב, הביצים, וניל ותערובת לשיפור מרקם גלידה ומבשלים 10 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 3.
  2. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים 7 שניות/ מהירות 5.
  3. מעבירים את הבלילה למקרר ל-8 שעות לפחות.
  4. מכניסים את הבלילה למכונת גלידה ומפעילים על פי הוראות היצרן עד לקבלת גלידה.

 

להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה