hamburger magGlass
xmenuclose

גלידת סחלב

6 מנות

300 גרם סוכר
3 כפיות גדושות אבקת סחלב
3 גרגרי מסטיקה או 1 כפית מי ורדים
1250 גרם חלב 3% שומן

Feintip

  • למרקם מוצק יותר החזירו את הגלידה למקפיא ל-15 דקות והגישו.
  • זרו פיסטוקים ירוקים קצוצים.
  • הגישו עם קצפת ורוטב שוקולד או רוטב פירות.

אופן ההכנה: 

  1. שמים סוכר, אבקת סחלב וגרגרי מסטיקה בקערת הערבוב וטוחנים 15 שניות/מהירות 10
  2. מוסיפים חלב ומבשלים 15 דקות/90°C/מהירות 2.5.
  3. יוצקים את הבלילה למגש קוביות קרח או למכלים שטוחים מתאימים להקפאה (מאלומיניום או סיליקון, למשל) ומצננים. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך 10 שעות לפחות.
  4. שמים חצי מקוביות המקפא (אם הוקפא במכלים חותכים לקוביות בגודל 4X4 ס"מ) בקערת הערבוב ומרסקים 20 שניות/מהירות 6, ומערבבים 10 שניות/מהירות 4 , נעזרים במרית. מעבירים את הגלידה לקערה.
  5. שמים את יתר הקוביות בקערת הערבוב ומרסקים 20 שניות/מהירות 6, ומערבבים 10 שניות/מהירות 4, נעזרים במרית. מוסיפים לקערה ומגישים מיד.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה