hamburger magGlass
xmenuclose

גלידת פיסטוק

200 גרם חלב

200 גרם שמנת מתוקה

125 גרם סוכר

5 חלמונים

200 גרם פיסטוקים שלמים ( ללא הקליפה)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקלחת את השמנת, החלב . מחממים את החלב לרתיחה עדינה.
  2. מערבבים את החלמונים עם הסוכר, בקערה ערבוב נפרדת, בעזרת מטרפה לקבלת לקצף יציב.
  3. מוסיפים את הבלילה בהדרגה לקערה עם הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד.
  4. מחזירים את הבלילה לקלחת ומחממים בצורה איטית ובערבוב מתמיד עד לטמפרטורה של 82 מעלות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
  5. מקררים וממשיכים לפי מתכון הגלידה.
  6. מוסיפים את הפיסטוקים ומקפיאים במיכל הפאקו-ג'ט.
  7. להקפיא למשך 24 שעות לפחות.  להעביר ב- Paco-jet לפי הצורך.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה