hamburger magGlass
xmenuclose

גלידת M&M

15 מנות

החומרים:

100 גרם שמנת מתוקה

550 גרם חלב

55 גרם סוכר

200 גרם סוכריות M&M ( או אחרות)

70 גרם שוקולד מריר איכותי ( לפחות 70% מוצקי קקאו)

אופן הכנה:

  1. מכניסים לקלחת את הסוכר, השמנת והחלב וממיסים. לצנן היטב
  2. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב.
  3. מעבירים למיכל ה-  PacoJet ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
  4. מוציאים מהמקפיא , טוחנים ומגישים בכלי הגשה
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה