hamburger magGlass
xmenuclose

גנאש פרווה

מתקבל כ-600 גרם גנאש

החומרים:

380 גרם שוקולד מריר או צימקאו

220 גרם מים

3 גרם מייצב לאמולסיות

Feintip

מומלץ להשתמש כציפוי לעוגות, במיוחד עוגות המיועדות להקפאה. הציפוי לא ישבר לאחר ההקפאה.

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לסיר את כל החומרים וממיסים תוך ערבוב מעל להבה בינונית.
  2. כאשר השוקולד נמס לחלוטין טורפים את התערובת בעזרת מטרפה או בלנדר מוט במשך 30 שניות.
  3. משתמשים או מעבירים לכלי אחסון.
  4. שומרים עד שבועיים במקרר. ניתן להקפיא ולהפשיר, מומלץ להפשיר במקרר.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה