hamburger magGlass
xmenuclose

דייסת שיבולת שועל עם תמרים והל

6 מנות

החומרים:

30-40 גרם פיסטוקים קלופים לא מומלחים, או אגוזים מסוג אחר (למשל אגוזי מלך, שקדים וכו').
200 גרם תמרים מגולענים
850 גרם חלב
50 גרם סוכר (לבחירה)
1 כפית הל טחון
150 גרם פתיתי שיבולת שועל, שלמים

2 כפות מי פריחת הדרים

Feintip

  • הדייסה מסמיכה לאחר הכנתה, אם אינכם מגישים מיד הגדילו את כמות החלב בשלב 3.
  • החליפו את החלב בפחית אחת של חלב משומר ממותק (400 גרם) ו-450 גרם מים. וותרו על הסוכר או הוסיפו לפי הטעם.
  • להכנת מנה אחת: הפחיתו את כמות הרכיבים ל-30 גרם תמרים, 40 גרם פתיתי שיבולת שועל, 210 גרם חלב, קורט הל טחון וכפית מי פריחת הדרים.פועלים כמתואר באופן ההכנה ובשלב 3 בשלו 6 דקות/90°C/ נגד כיוון השעון/מהירות 2. 

 

אופן ההכנה: 

  1. שמים פיסטוקים בקערת הערבוב וקוצצים 3 שניות/מהירות 6  מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  2. שמים תמרים בקערת הערבוב וקוצצים 5 שניות/מהירות 8  מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  3. שמים חלב, סוכר, הל ושיבולת שועל בקערת הערבוב ומבשלים 9 דקות/90°C/ נגד כיוון השעון/מהירות 2
  4. מוסיפים את התמרים הקצוצים ומבשלים 2 דקות/90°C/נגד כיוון השעון /מהירות 2
  5. מוסיפים מי פריחת הדרים ומערבבים 20 שניות/נגד כיוון השעון /מהירות 3. מעבירים את התערובת לקערה גדולה או לקערות אישיות, זורים מעל פיסטוקים קצוצים ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה