hamburger magGlass
xmenuclose

המבורגר טבעוני

החומרים לעיסת בסיס:

20 גרם מייצב לקציצה במקום ביצה

200 גרם מים / נוזל / מרק

החומרים להמבורגר:

150 גרם חומוס מבושל טחון גס

25 גרם בצל לבן חתוך דק

4 גרם מלח

1 גרם פלפל שחור

1 גרם אבקת שום

30 גרם קטשופ

5 גרם רוטב סויה

75 גרם עדשי בזלת מונבטות וחלוטות

5 גרם פטרוזיליה קצוצה

40 גרם עיסת בסיס

אופן הכנת עיסת בסיס:

  1. טוחנים את כל החומרים היטב במעבד מזון במשך דקה לקבלת עיסה דביקה.
  2. מעבירים את העיסה לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.

אופן ההכנת המבורגר טבעוני:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים עם העיסה הבסיסית עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.
  2. מעצבים מהתערובת קציצות המבורגר בגודל הרצוי.
  3. מחממים מחבת עם שמן קנולה, מטגנים את קציצות ההמבורגר 2 דקות מכל צד.
  4. מעבירים את קציצות ההמבורגר לתנור שחומם לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 5 דקות.
  5. מוציאים מהתנור ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה