hamburger magGlass
xmenuclose

המסת שוקולד

250 גרם שוקולד מומס

החומרים:

250 גרם שוקולד קר חתוך לקוביות 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השוקולד וממיסים 3 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 2.
  2. מורידים מדפנות הקערה את שוקולד בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וממיסים 2 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 2. מעבירים לקערה עד לשימוש.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה