hamburger magGlass
xmenuclose

הקצפת חלבון ביצה

2-10 חלבונים מוקצפים

החומרים:

2-10 חלבונים

Feintip

זמני הקצפה של חלבונים עשויים להשתנות בהתאם לטריות החלבון (חלבון ניתן לשמור במקרר עד לחודש ימים).

אופן ההכנה:

  1. מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס.
  2. מכניסים לקערה את  החלבונים ( 2 ) ומקציפים  3 דקות/ מהירות 3.5. (10 חלבונים- 5 דקות/מהירות 3.5).
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה