hamburger magGlass
xmenuclose

ויניגרט פרג

200 מ"ל

החומרים:

1 שן שום קצוץ קלופה

1 בצל סגול קטן קלוף וחצוי

1/4 כוס חומץ שרי (או חומץ בן יין אדום)

3 כפות סוכר

1 כף גרגירי פרג שלמים טריים

1/2 כפית מלח

1/2 כף חרדל דיז'ון

1/4 כוס שמן קנולה

1/4 כוס שמן זית איכותי

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השום והבצל וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7. דוחפים את הירקות הקוצצים מדפנות הקערה בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה.
  2. מוסיפים את שאר החומרים, למעט שני סוגי השמן, ומערבבים 1 דקה/ מהירות 2.
  3. מפעילים את התרמומיקס 1 דקה/ מהירות 3 ותוך כדי עבודת התרמומיקס מזלפים את השמנים אל תוך הקערה דרך חור מכסה התרמומיקס עד לקבלת רוטב אחיד.
  4. שומרים את הוויניגרט בצנצנת אטומה במקרר עד לשימוש.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה