hamburger magGlass
xmenuclose

חביתה מאודה עם עגבניות ובזיליקום

4 מנות

החומרים:

8 עלי בזיליקום
80 גרם גבינת פטה
6 כפות חלב
6 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
1 עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
1 כף שמן זית
750 גרם מים
1 כף עירית קצוצה

Feintip

נסו לגוון ולהוסיף עשבי תיבול, גבינות וירקות שונים על מנת להעשיר את החביתה. באותו האופן ניתן להכין חביתה מחלבונים בלבד.

 אופן ההכנה:

  1. מכניסים את הבזיליקום והגבינה לקערת התרמומיקס וקוצצים 3 שניות/  מהירות 7.
  2. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב, מוסיפים לקערה את החלב, הביצים, המלח והפלפל וטורפים 20 שניות/ מהירות 4 עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. מוסיפים את קוביות העגבניה ומערבבים 5 שניות/ מהירות 3.
  4. מרפדים את מגש הורומה העליון בנייר אפייה, מברישים את נייר האפייה במעט שמן זית ויוצקים מעל את בלילת הביצים. שוטפים היטב את קערת התרמומיקס ומניחים אותה במקומה.
  5. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומרתיחים 9 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  6. מניחים את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומאדים למשך 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  7. הופכים את החביתה, נעזרים במכסה הורומה להשלמת הפעולה, וממשיכים לאדות במשך 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  8. מעבירים את החביתה לצלחת הגשה, זורים מעל עירית קצוצה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה