hamburger magGlass
xmenuclose

חזה עוף מאודה בוורומה

4 מנות

החומרים:

1 ליטר מים

4 חזות עוף נקיים

1 כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומרתיחים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  2. מכניסים לקערת ערבוב גדולה את חזות העוף ומתבלים במלח ופלפל, מערבבים  ומסדרים אותם במגשי הוורומה.
  3. מניחים את כלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. בודקים את מידת העשייה של העוף ומוסיפים זמן לפי הצורך.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה