hamburger magGlass
xmenuclose

חמאת בוטנים

200 גרם

החומרים:

180 גרם בוטנים קלויים וקלופים
חצי כפית מלח
1 כף שמן בוטנים או שמן ניטרלי אחר
1 כף דבש (אופציונלי)

Feintip

על מנת להקל על מלאכת הקלייה, אפשר להשתמש בבוטנים קלויים במלח. במקרה זה מסירים את הקליפה העדינה של הבוטנים ומכינים את המתכון ללא המלח.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את הבוטנים לקערת התרמומיקס וטוחנים 5 שניות/ מהירות 10. מסירים בעזרת המרית מדפנות התרמומיקס את הבוטנים לכיוון הלהב וטוחנים שוב 5 שניות/ מהירות 10.
  2. מסירים בעזרת המרית מדפנות התרמומיקס את הבוטנים לכיוון הלהב וטוחנים שוב 30 שניות/ מהירות 8.
  3. מסירים בעזרת המרית מדפנות התרמומיקס את הבוטנים לכיוון הלהב וטוחנים שוב 2 דקות/ מהירות 5.
  4. בשלב זה צריכה להתקבל חמאת בוטנים. במידה והתערובת נראית כמו בוטנים קצוצים מוסיפים את השמן וטוחנים 2 דקות/ מהירות 5.
  5. מוסיפים את הדבש וטוחנים 20 שניות/ מהירות 4.
  6. שומרים את חמאת הבוטנים בצנצנת אטומה במקרר.

להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה